OPA e outro erro é um que quando eu seleciono a vocation para criar falar que não existe, nenhuma '----' me ajudem eu acho que começou a dar esse erro porque eu fui resetar o ot e me esqueci das samples e deletou junto, se alguem tiver o código para eu adicionar as samples tudo level e etc.. por favor posta ai...
da esse erro
The Following Errors Have Occurred:
-
Wrong characters configuration. Try again or contact with admin. ADMIN: Edit file config/config.php and set valid characters to copy names. Character to copySorcerer Sample doesn't exist.
e tipo todas as vocations da esse erro:
- Wrong characters configuration. Try again or contact with admin. ADMIN: Edit file config/config.php and set valid characters to copy names. Character to copyDruid Sample doesn't exist.
- Wrong characters configuration. Try again or contact with admin. ADMIN: Edit file config/config.php and set valid characters to copy names. Character to copyPaladin Sample doesn't exist.
- Wrong characters configuration. Try again or contact with admin. ADMIN: Edit file config/config.php and set valid characters to copy names. Character to copyKnight Sample doesn't exist.
- Wrong characters configuration. Try again or contact with admin. ADMIN: Edit file config/config.php and set valid characters to copy names. Character to copyDrunou Sample doesn't exist.
- Wrong characters configuration. Try again or contact with admin. ADMIN: Edit file config/config.php and set valid characters to copy names. Character to copyInfernalist Sample doesn't exist.
POR FAVOR ME AJUDEMMMMMMMMM!